Неділя, 28.04.2024, 11:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Вчитель-новатор
Головна
Реєстрація
Вхід
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

3D карта

Погода

Вхід

Головна » 2014 » Січень » 7 » Чебуреки, пампушки
11:58
Чебуреки, пампушки
9f2EWAU8ZJA (584x300, 118Kb)
Чебуреки получаются очень вкусными. Тесто мягкое и хрустящее, а начинка сочная.
 
Ингредиенты:
 
мука - 4 стакана, растительное масло - 8 ст. ложек, соль - 2 щепотки, 
сахар - 1 ч. ложка,вода - 1 1/4 стакана (одна целая одна четвертая стакана),
 водка - 1 ч. ложка.
 
Для начинки:
 
фарш - свинина 300 г, говядина 300 г, молоко или мясной бульон 0,5-1 стакан,
 лук репчатый 1 шт, соль, перец, петрушка, укроп.
 
Приготовление:
 
1. В воде растворить сахар и соль.
 
2. Муку просеять горкой на стол, сделать углубление.
 
3. В получившееся углубление влить воду с солью и сахаром,
 добавить растительное масло, водку и замесить тесто.
 
4. Тесто немного помесить, накрыть салфеткой и дать полежать.
 
5. Через некоторое время тесто опять помесить и снова дать ему полежать. 
Так делать 3-4 раза.
 
6. Готовое тесто раскатать в пласт, толщиной 2-3 мм и вырезать 
при помощи блюдца круги, диаметром 15 см.
 
7. На середину каждого круга положить столовую ложку фарша, соединить края
 и хорошо защипать.
 
Чебуреки жарить во фритюре или на сковороде в большом количестве 
растительного масла, на среднем огне с двух сторон до румяной корочки.
 
Это тесто подойдет для любых жареных пирожков и для пиццы. 
Пробуйте, фантазируйте с начинками.


Пампушки з часниковим соусом

Інгредієнти:
 
● Вода тепла - 1 склянка
● Молоко тепле - 1склянка
● Сіль - 1 ст.л. без гірки
● Цукор - 3 ст.л
● Дріжджі сухі - 2 ч.л. з гіркою
● Борошно - 1кг
● Часник - приблизно 10 зубчиків середніх
● Олія - ​​2 столових ложки
● Вода для соусу - 50г
● Зелень петрушки і кропу
● яйце жовток - 1 для змазування пампушок
 
Рецепт дуже простий у всіх вийде , головне - готуйте з любов'ю!
 
Приготування:
 
Тепле молоко змішати з теплою водою в ємності середніх розмірів , всипати дріжджі і дуже добре їх розчинити .
 
Додати сіль і цукор і теж добре розчинити і поступово всипати просіяне борошно і вимішувати ложкою.
 
Борошно додавати до тих пір , поки тісто не стане м'яким , еластичним і не перестане липнути до рук, коли вимішуєте .
 
Дати тісту постояти , щоб підійшло 30 хв .
 
Деко застелити папером для запікання і сформувати з тіста невеликі кульки.
 
Викласти кульки на деко на деякій відстані один від одного.
 
Жовтком змастити поверхні пампушок відразу.
 
Залишити їх підходити , щоб збільшилися вдвічі хвилин на 50 в цьому секрет , не поспішати ставити в духовку.
 
Коли пампушки піднялися і збільшилися в розмірах , ставимо в духовку випікати на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
 
Поки пампушечки випікаються можна підготувати часниковий соус. Для цього очистимо часник.
 
Видавимо часник за допомогою часникодавки і дрібненько поріжемо до нього зелень петрушки та кропу. Трошки посолити і перемішати .
Тепер залишилося влити кип'ячену воду кімнатної температури і рослинне масло. Усе гарненько перемішати. Часниковий соус готовий.
 
До цього часу пампушечки випеклися і добре підрум'янилися , поливаємо їх часниковим соусом і знову ставимо в духовку на 5хв.
 
Наші пампушки з часником готові до борщу !
Приємного апетиту!

Переглядів: 555 | Додав: ОРЕСТ | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 ОРЕСТ  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Годинник

Друзі сайту
  • Червоноградська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
  • Творча майстерня Анни -->

  • Плеєр


    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz